Gör så här.

Tagelsmycken, Vätterkräftor och stuga att hyraAll beställning av tagelsmycken gör du via vår web-butik, där hittar du också aktuella priser samt sortiment, har du frågor, skriv e-post till stallvendelstorp@yahoo.se

https://hajaprodukter.se


Gör så här när du klipper tagel.

Tag en tuss från svansen (genomborstad, behöver ej tvättas, det gör jag), klipp i mitten av svansen under svansroten, en tuss på ca. 2 blyertspennor i diameter (om hästen har gott om tagel, ta lite extra för säkerhetskull, det behövs ca. 300-400 strån) sätt en gummisnodd runt längst upp så det inte trasslar sig. Till ett armband behöver jag ca. 30 cm i längd men gärna längre om du har (längre för MALINS TWIST, EXKLUSIV och Fyrkantsflätat, ca 35-40 cm minst). För halsband behövs ca 50 -60 cm långt och 1-2 blyerspennor tjockt tagel beroende på hur du vill ha det utformat.

SNÄLLA!!! FLÄTA INTE IHOP TAGLET; DET TAR EXRA ATT TRASSLA UPP FLÄTORNA SAMT ATT TAGLET BLIR VÅGIGT/KRUSIGT VILKET GÖR ATT ARMBANDEN INTE BLIR SÅ SLÄTA SOM ÖNSKAS!!

Lägg i ett kuvert med ditt ordernummer. Tejpa ditt kuvert noga samt skriv avsändare.


OM DU VILL HA DITT TAGEL I RETUR; SKRIV DET PÅ BIFOGAD LAPP OCH LÄGG TILL 10 KR i fraktavgift.


Skicka till Harriet Johansson, Vändelstorp 8, 563 91 Gränna.Jag skickar med posten i vanligt kuvert och ansvara inte för postens hantering. Vill man ha sina smycken skickade i rekomenderat brev tillkommer postens avgifter för rek.brev.

Jag tillverkar armbandet när pengarna kommit på kontot. Tänk på att det kan ta 2-3 bankdagar innan de syns på kontot. Leveranstid 1-3 veckor.SKICKA Ej MED PENGAR I KUVERTET; ENDAST BETALNING TILL KONTO eller swish.


Vill du få tag i mig via telefon är det lättast onsdagar efter kl. 15.00.

Tel: 076-2901401


Stall Vendelstorp

Vändelstorp 8

563 91 GRÄNNA

Harriet: 076-2901401,

Janne 072-2526651

Innehar F-skattsedel

stallvendelstorp@yahoo.se

Bilder får ej kopieras!